Adile Şen Anaokulu

Belgegeçer : 0232 592 64 38
WEB https://adilesen.meb.k12.tr
Adres : Atatürk Mah. Korgalı Sokak No2 Hükümet Konağı Arkası Beydağ/İzmir
VİZYON : Cesur, özgüveni yüksek, değerlerine sahip çıkan, değişime ayak uydurabilen, yaratıcılığı fark yaratan, duyarlı, hislerini açıkça ifade eden, çağdaş ve sorgulayan bireyler yetiştirmek ve en nihayetinde çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaktır.
MİSYON : Sosyal becerileri gelişmiş, özgüvenli, varlığa karşı sevgiyle alaka duyan, dil becerisi ve ifade zenginliği kazanmış, özdenetimli, çevre duyarlılığına sahip, milli-manevi değerlerine bağlı ve bunların yanı sıra akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : OKULUMUZ,İZMİR KALKINA AJANSI TARAFINDAN BAŞLATILAN MESLEKİ EĞİTİM VE OKUL ÖNCESİ MALİ DESTEK PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROJE KABUL GÖRMÜŞ VE MALİ DESTEK ALMIŞTIR. Okulumuz 2017 yılı Ocak ayında Beyaz Bayrak almıştır. 2017 Mayıs Ayında İş Sağlığı Ve Güvenliği Çalışmalarında İzmir il birincisi olmuştur. 2017 Haziran ayında Beslenme Dostu Okul Sertifikası almıştır. 2019 Haziran ayında okulumuz Eko Okullar Programı kapsamında Yeşil Bayrak almaya hak kazanmıştır. 2021 Haziran ayında Okullarda Orman Programı kapsamında kahverengi bayrak almaya hak kazanmıştır. 2021 Aralık ayında Sıfır Atık Projesi kapsamında Sıfır Atık belgesi almaya hak kazanmıştır.

Öğretim Şekli :Yarım Gün
Saatler : 08.00-13.00 13.00-18.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Isıtma
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım yürüyerek sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Atatürk Mah. Korgalı Sokak No:2(Hükümet Konağı Arkası) Beydağ/İzmir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup, Hükümet Konağı arkasındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Minikler Stemle Buluşuyor Projesi
Proje Çalışmaları : Çocuklar Geleceğimiz Gelecek Okulumuz İzka Projesi Beydağlı Minik Kalpler Mehmetçikle Gönül Gönüle Projesi Minik Çiftçiler İşbaşında Projesi Beyaz Bayrak Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar Erasmus+ Projesi Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar E-Twinning Projesi Sıfır Atık Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Eko Okul Programı Okullarda Orman Programı Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar Erasmus+ Projesi Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar E-Twinning Projesi